29. jul, 2021

De Luizenmoeder

Vanavond een filmavondje met Kabouter en omdat het vakantie is lekker de laatste van de avond. Parkeren was een uitdaging omdat Feyenoord speelde, had ik even gemist,  maar gelukkig waren we ruim op tijd en was er plek in de parkeergarage. 

Van de Pathé had ik een voucher gekregen voor de kidscombo en Kabouter wilde daar graag een grote slush bij. Helaas waren de grote bekers op dus het werd een medium. Beetje lullig dat de grote bekers bijgevuld werden toen wij naar de kassa liepen.

De kidscombo was een teleurstelling.  Niet geschikt meer voor een 11 jarige met een pakje appelsap,  krentjes en een zakje popcorn en als verrassing kleurpotloden.  De film vond ik netzomin geschikt voor een 11 jarige (de kijkwijzer gaf zelfs 9 jaar). Wat een hatelijke insteek,  veel schelden, veel discriminerende uitdrukkingen,  nog erger dan in de serie. 

Gelukkig had ik nog een extra lolly bij me voor Kabouter en zaten er ook nog wat leuke momenten in de film waar we om hebben kunnen lachen. 

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina