9. mei, 2022

Pintooth

Zojuist bij de ortho geweest voor de laatste voorbereidende handelingen aan mijn beugel. Jullie kennen vast allemaal Pinhead, nou ik voel me op dit moment Pintooth. Er zijn 18 haakjes aan mijn draad bevestigd en ik kan je zeggen het voelt erg druk in mijn mond momenteel.

Daarbij komt dat mijn mond sinds een paar dagen overgevoelig is. Het lijkt erop dat mijn gehele tandvlees in de stress zit. Overal zitten wondjes en als ik mijn tanden poets voelt het alsof ik dat met een staalborstel doe. Mijn tong voelt alsof ik een beker kokend hete thee naar binnen heb gegoten. Dus al met al geen feest.

Ik hoopte dat dit vanzelf weg zou gaan door te spoelen met zoutwater, kamillethee en honing in mijn thee. Maar dat werkte allemaal niet. Afgelopen weekend voor de zekerheid contact gehad met de vervangende arts en die adviseerde mij te gaan spoelen met Perio Aid. Sterk spul kan ik je zeggen, brand lekker tijdens het spoelen. Nu maar hopen dat de gevoeligheid verdwenen is woensdag.

De ortho heeft mijn tandvlees ook nog bekeken en maakt zich geen zorgen dat dit de operatie in de weg zal staan. Als het morgen nog niet minder is adviseerd hij mij voor de zekerheid even contact op te nemen met de kaakchirurg. Dus fingers crossed.

Ikzelf ben ondertussen ook een bonk zenuwen. Maak de meest bijzondere zinnen wanneer ik praat en in de nacht word ik geplaagd door de meest vreemde dromen. Morgen nog even mijn volle concentratie richten op het afronden en overdragen van mijn werk en dan mag het wat mij betreft heel snel woensdag 10.30 zijn, want dan moet ik inchecken bij het Ikazia.

Opmerkingen

Ivana

09.05.2022 18:42

Pff dat meen je! Komt vast goed!!

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina