4. mei, 2022

Nog een weekje te gaan

Het aftellen is begonnen. Volgende week rond deze tijd ben ik aan het dromen van een geweldige vakantie met mijn meiden op een paradijselijk eiland terwijl de kaakoperatie in volle gang is.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Ik heb sinds 2 weken 1 maaltijd vervangen door een vloeibare maaltijd (met uitzondering van de weekenden) om alvast wat geoefend te geraken in het maken van smoothies. Ik heb inmiddels ervaren dat er oneindig veel mogelijkheden zijn en dat ik de zoete smaak ook prima naar wat hartiger kan omvormen. Dus ik zie het voor het ontbijt en de lunch positief in. Ook voor de avond maak ik me geen zorgen. Keuze te over voor het maken van een smaakvolle maaltijdsoep, de blender in, rietje in de mok en slurpen maar. In de gepureerde voeding kan ik me de komende weken verdiepen, maar dat komt vast ook goed.

Thuis heb ik ook alles geregeld. Botervliegje begeleidt mij de 11e naar het ziekenhuis en blijft bij me tot ik de OK in ga. Wanneer ik weer wakker ben is Smurf in de buurt, toch wel handig wanneer je geopereerd wordt in hetzelfde ziekenhuis als waar je dochter werkt. Na 1 nacht hoop ik weer naar huis te mogen. Bestie komt me dan ophalen en dan duik ik lekker mijn coconnetje in. Kabouter is dan in de buurt aan het logeren en kan me wanneer ze maar wil op komen zoeken. Smurft blijft een aantal dagen een oogje in het zeil houden, ik ben in goede handen.

Het laatste overleg met de kaakchirurg heeft plaatsgevonden en de laatste details zijn toegelicht en besproken. Ook de laatste metingen zijn gedaan, zodat de operatie voorbereid kan worden. Ook heb ik een telefonisch overleg gehad met de apotheek, pijnpoli en anesthesie.

Mijn pyjama ligt gewassen en gestreken klaar.

Volgende week heb ik nog een laatste afspraak bij de ortho en moet ik nog wat kleine boodschapjes doen (babytandenborstel kopen, slippers kopen en waterijsjes inslaan).
Iedereen om me heen is ontzettend met mij begaan. Gisteren nog ben ik ontzettend verwend door mijn lieve vrienden met een heerlijk diner. Zo lief en heerlijk! Iedereen biedt hulp aan. Super blij met iedereen!

De zenuwen beginnen nu wel echt op te komen. Overdag valt het mee, dan heb ik voldoende afleiding, maar de nachten zijn best pittig. De meest gekke dromen houden me uit mijn slaap. Dus ik ben aan het aftellen en kan niet wachten tot het achter de rug is.

Opmerkingen

Smurf

04.05.2022 14:47

Jij bent super mama dus dit ga jij helemaal rocken. Love youuuu

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina