20. mrt, 2022

Het aftellen kan beginnen

Afgelopen week kwam dan eindelijk het langverwachte telefoontje...de operatiedatum is bekend!!

11 mei is de grote dag.

Wat een perfecte datum. Ik had natuurlijk inmiddels al het een en ander gepland staan en ook wel een paar dingen die ik liever niet wil missen. Zoals het allereerste concert van Kabouter en mijn eerste sinds corona festival met Botervliegje. En deze datum valt precies zo dat ik overal bij kan zijn.

Het grote organiseren is begonnen. Smurf heeft geregeld dat ze de eerste paar dagen na de operatie bij mij kan zijn. Mijn taken van mijn werk kan ik tijdig overdragen en verder zie ik gewoon  hoe het gaat lopen en waar ik behoefte aan heb.

De komende tijd moet ik wel aan de slag met mijn ontdekkingsreis in de wereld van smakelijke en voedzame smoothies. De eerste drie weken na de operatie moet ik vloeibaar eten, dus dat wordt een uitdaging. Het ideaalste zou zijn een goede ontbijtsmoothie, een voedzame lunchsmoothie en in de avond een maaltijdsoep. Over de soep maak ik me geen zorgen, ik hou ervan soep te maken. Het ontbijt en de lunch moeten vooral goed zijn. Ik hou nou eenmaal van eten en als ik niet van de smoothies kan genieten wordt ik sjaggie. Dus missie smoothies uitproberen kan van start. Tips zijn van harte welkom!

#spannend!!

Opmerkingen

Nicole

20.03.2022 19:10

Oh wat spannend, Lin. Als ik een lekker recept tegen kom, zal ik hem doorsturen. Dit zullen wel ongeteste recepten zijn, want ik ben verslaafd aan kauwen. Ja, zelfs soep wil ik kauwen.

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina