7. jun, 2021

Stap in de goede richting

Eindelijk is het dan zover…ik heb een afspraak bij de kaakchirurg!!

Het gaat om een beoordelingsgesprek op basis van mijn huidige stand en de meest recente 3D print die k van de ortho meegekregen heb. Naar aanleiding van dit gesprek maakt de kaakchirurg een plan voor de osteotomie. Ik heb dat woord even opgezocht, omdat ik nog niet zo thuis ben in alle medische termen die ik te horen krijg. En de betekenis veroorzaakt wel een kleine knoop in mijn maag. Een osteotomie betekent letterlijk het doorzagen van het bot……

Mijn voorkeur gaat uit naar het gebruik van operatieve kaakorthopedie, maar het is maar een woord, aan de uitvoering veranderd er niets.

Aan de hand van de beoordeling maakt de kaakchirurg en 3D animatie, waarop te zien is welke correcties hij door wil voeren en wat dat voor mijn gelaatsuitdrukking betekend. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien. Daarover meer de volgende keer.

Voor nu in ieder geval een mooie stap naar de volgende fase in mijn gebit 3.0-avontuur.

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina