8. jan, 2021

Geduld is een schone zaak

Gisteren heb ik het voortgangsgesprek gehad met de ortho. Tijdens mijn laatste controle is er een nieuwe 3D scan gemaakt en daarvan is weer een nieuwe gebitsafdruk gemaakt. Wat een verschil met mijn eerste afdruk. Geen overlapping meer van tanden en kiezen. Kiezen staan rechtop. En ook de breedte was goed zichtbaar veranderd. Ook de ortho was al aardig tevreden.

Je hoort het al, aardig tevreden is nog niet helemaal tevreden. De overbeet is nog iets te groot. Mijn onderkaak nog iets te smal ten opzichte van mijn bovenkaak. Wederom nieuwe draadjes erin.

Door de druk van de draadjes op mijn tanden en kiezen is mijn gehele gebit gevoelig, voor de komende dagen staat weer zachte voeding op het menu. Hoewel ik inmiddels wel een beetje klaar ben met het beugelen is het momenteel ook niet de meest gunstige tijd om een operatie aan te gaan. En alle beetjes die gecorrigeerd kunnen worden met de beugel, hoeven niet operatief aangepakt te worden. Dus nog even geduld opbrengen.

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina