9. okt, 2020

Te smal

Dat er iets te smal aan mij is hoor ik zelden, eerlijk gezegd nooit. Tot vandaag, want mijn bovenkaak is blijkbaar een uitzondering.

Vandaag weer de maandelijkse controle gehad en de ortho kwam voor een beoordeling. Met mijn fingers crossed lag ik klaar in de stoel om te horen te krijgen dat we de volgende fase in zullen gaan. SPANNEND!

Helaas nog even niet . Mijn bovenkaak is namelijk nog te smal, dus daar moet de komende 2 maanden nog aan getrokken en geduwd worden. Mijn onderkaak is er wel klaar voor, die moet nog even geduld hebben.

Een klein beetje teleurgesteld ben ik wel, omdat we altijd gesproken hebben over 1,5 jaar beugelen in de 1e fase en die tijd is nu ruim overschreden, met de vertraging van de lockdown meegerekend. In mijn calculatie was ik er dan vanuit gegaan voor de feestdagen de operatie te ondergaan en mijn herstel te kunnen combineren met de kerstvakantie.

Zoals het er nu naar uitziet wordt het na de feestdagen. Maar dat wacht ik dan nu maar rustig af, want het kan zo maar weer anders zijn.

Doordat mijn onderkaak wel breed genoeg is, mocht het laatste verhogertje worden verwijderd. WHIEHOE!! Dus ik ga zo maar eens proberen of ik dan nu weer enigszins normaal kan kauwen. Dan kan ik in ieder geval weer wat meer van mijn eten genieten en ervoor zorgen dat de rest niet al te smal wordt.

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina