4. jul, 2019

Wat gaat het snel

De maandelijkse controle heb ik weer achter de rug. Twee nieuwe draadjes erin en dat levert vooral weer wat extra druk op mijn gebit. En het standaard euvel scherpe uiteindes die mijn wang van wondjes voorziet.

Ik sta verstelt van het resultaat tot nu toe. Mijn voortanden, zowel onder als boven, staan al praktisch recht op 1 lijn. En dat al na 4 maanden. Dan vraag je je af, waarom moet ik 1,5 jaar beugelen? Die vraag heb ik natuurlijk tijdens de controle gesteld.

Het klopt inderdaad dat de zichtbare delen van het gebit vrij snel verschuiven en verbeteringen vertonen. Voor de wortels is het een ander verhaal. Deze hebben veel langer nodig om weer recht gezet te worden en dat zijn de niet zichtbare veranderingen.

Dus geduld en dat heb ik, want met het gebit zoals mijn tanden nu staan voel ik me al een heel stuk zekerder en het wordt alleen maar mooier. Voor het komende jaar zorgen voor voldoende wax in huis om de scherpe kantjes af te schermen en mijn wangen wat te ontzien.

Meest recente reacties

15.08 | 06:12

Wat heftig allemaal Linda 😔 hoop echt snel op beterschap. Sterkte. Liefs

14.08 | 00:10

Ach lieverd, wat een gezeik allemaal. Had zo gehoopt dat je nu positief nieuws had. Ik leef echt met je mee. Ineens gezwollen lippen of wangen of jukbeenderen heb ik ook. Oorzaak onbekend.

13.08 | 23:25

🥺🥺🥺sterkte wauw 😯

25.06 | 14:04

Jij kan dat zeker !! 😘

Deel deze pagina